Můžete upravovat zvukovou stopu svých videí?

Obsah

Můžete upravovat zvukovou stopu svých videí?

Můžete upravovat zvukovou stopu svých videí?

V aplikaci YouTube pro mobily už nadále nemůžete upravovat zvukovou stopu svých videí. Výměnu zvukové stopy můžete provést ve Studiu YouTube na počítači podle pokynů níže. Pomocí editoru videa ve Studiu YouTube můžete do videa přidávat hudbu z knihovny licencovaných skladeb.

Jak zvýšit zvukovou stopu ve studiu YouTube?

Výměnu zvukové stopy můžete provést ve Studiu YouTube na počítači podle pokynů níže. Pomocí editoru videa ve Studiu YouTube můžete do videa přidávat hudbu z knihovny licencovaných skladeb. Tyto skladby jsou z naší bezplatné Zvukové knihovny . Skladby ze Zvukové knihovny můžete používat i ve zpeněžených videích.

Jak vyměnit zvuk z knihovny YouTube?

YouTube také umožňuje vyměnit zvuk s jedním z jeho licencovaných skladeb. Chcete-li to provést, přejděte zpět na hlavní rozhraní editoru a klepněte na kartu Zvuk. Poté vyberte skladbu z knihovny a buď přetáhněte ji na soundtracku časové ose nebo stiskněte znaménko plus vpravo od každého titulu.

Potřebujete-li přidat zvuk do videa?

Chcete-li přidat zvuk do videa, musíte se na ně spolehnout výkonné nástroje pro úpravy videa abych vám to pomohl. V případě, že nevíte, jaký software byste si měli vybrat, zde upřímně doporučujeme profesionálu Video Converter Ultimate přidat hudbu na pozadí pro video.

Související příspěvky: