Jak vytvořit účet na Instagramu?

Obsah

Jak vytvořit účet na Instagramu?

Jak vytvořit účet na Instagramu?

Samotné vytvoření účtu na Instagramu je jednoduché. Narozdíl od nového účtu na Facebooku nemusíte zasílat síti svou fotku a Instagram ani nekontroluje, zda stejný člověk jako vy už účet nemá. Jednoduchost zakládání účtu ale otevírá dveře kyberzločincům. Stačí si rychle založit profil, přidat profilovou fotku, napsat bio a sdílet pár příspěvků.

Jak poznat falešný účet na Instagramu?

Jak poznat falešný účet na Instagramu? Falešné účty na sociálních sítích jsou dlouhotrvajícím problémem. Ať už se vydávají za vaše blízké nebo za celebritu, jejich cílem je většinou zisk.

Jaká je populace uživatelů Instagramu?

I když existuje velká populace uživatelů Instagramu, kteří zasílají věci denně, existuje jen málo lidí, kteří jen číhají kolem, aniž by to všechno vysílali, nebo používají platformu jako prostředek pro sledování jiných uživatelů.

Jak vzniká falešný profil na Instagramu?

Jak vzniká věrohodný falešný profil? Samotné vytvoření účtu na Instagramu je jednoduché. Narozdíl od nového účtu na Facebooku nemusíte zasílat síti svou fotku a Instagram ani nekontroluje, zda stejný člověk jako vy už účet nemá. Jednoduchost zakládání účtu ale otevírá dveře kyberzločincům.

Související příspěvky: