Kde můžete objednat knížky z Amazonu?

Obsah

Kde můžete objednat knížky z Amazonu?

Kde můžete objednat knížky z Amazonu?

Obecně platí, že z britského nebo amerického Amazonu si můžete bez problému objednat knížky, DVD nebo hudbu. Díky geografické blízkosti můžete objednávat např. z německého Amazonu a ušetřit na poštovném. Nicméně většinou platí, že elektronika, software a další sortiment (= vše kromě knih, DVD, videa a cédéček) do České republiky zasílán není.

Proč je Amazon u nás pobočka?

Protože Amazon u nás nemá pobočku, musí se čeští zákazníci smířit s určitými omezeními. Obecně platí, že z britského nebo amerického Amazonu si můžete bez problému objednat knížky, DVD nebo hudbu. Díky geografické blízkosti můžete objednávat např. z německého Amazonu a ušetřit na poštovném.

Jaké jsou možnosti doručení zboží na Amazon?

Pokud objednáváte na Amazon.co.uk, máte dvě možnosti doručení vybraného zboží – leteckou poštu (7-10 dní) nebo expresní doručení (2 – 4 dny). Také záleží na momentální dostupnosti zboží, kvůli které se může celková doba doručení protáhnout. Wish list nebo-li seznam toho, co si přejete, je užitečnou funkcí Amazonu.

Jaké jsou výhody prodeje na Amazonu?

Několikráte jsem sondoval prodej na Amazonu prostřednictvím FBA nebo přímého prodeje zákazníkům, ale vždy jsem si nakonec spočítal, že vynaložené výnosy nejsou adekvátní vynaloženému úsilí při prodeji jinými kanály. Začátkem loňského roku nás oslovil Amazon sám s tím ,že by chtěl prodávat naše produkty na německém Amazonu.

Související příspěvky: