Co se týče koupele v jedlé sodě?

Obsah

Co se týče koupele v jedlé sodě?

Co se týče koupele v jedlé sodě?

Pravidelná koupel v jedlé sodě se co do účinnosti dá srovnat s koupelí v solích z Mrtvého moře. Jedlá soda dokáže ulevit od bolesti kloubů, revmatismu, osteoporózy i psoriázy. 7. Intimní hygiéna Soda bikarbona je perfektním prostředkem proti vaginální mykóze.

Jak si připravit koupel z jedlé sody?

Pokud jste o léčivých účincích jedlé sody ještě neslyšeli, pak pozorně čtěte. Budete mile překvapeni, jakou službu vám tato obyčejná a levná kuchyňská ingredience může udělat. Dnes se podíváme na to, jak si připravit zásaditou koupel z jedlé sody.

Co je jedlá soda?

Jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný - NaHCO 3, soda bicarbona) je bílý prášek, který je jedlý a rozpustný ve vodě. Zatímco soda na praní (uhličitan sodný - Na 2 CO 3, prací nebo kalcinová soda) není jedlá a používá se při výrobě papíru nebo skla.

Jak dlouho trvá lázeň v jedlé sodě?

Lázeň v jedlé sodě může trvat od 30 minut po 3 hodiny. Párkrát se ve vaně vydrhněte hrubší masážní houbou, kterou prokrvíte celý organismus. Pokud vás během koupele nebo den po ní svědí tělo, nelekejte se, je to přirozená reakce na vyplavování toxinů.

Související příspěvky: