Co je mobilní dům?

Obsah

Co je mobilní dům?

Co je mobilní dům?

Co je mobilní dům? Je to velmi dostupný a komfortní způsob bydlení, plně srovnatelný s běžným bytem. Mobilní dům lze využívat jak k rekreačnímu, tak i k celoročnímu bydlení. Je také výborným řešením nebytových prostor jako např. kanceláře, šatny, či ubytovny na stavbě, prodejní stánky, skladovací prostory atd.

Jaké jsou mobilní domy pro trvalé bydlení?

Mobilní domy pro trvalé bydlení jsou na první pohled často nerozeznatelné od klasických dřevostaveb nebo zděných domů. Dále rozlišujeme sezónní a celoroční mobilní domy.

Co se týče mobilního domu?

Mobilní dům, který už připomíná spíše menší bungalov. Obecně můžeme rozdělit mobilní domy na dva druhy. Prvním typem jsou klasické obytné přívěsy či karavany, jež mají vlastní nápravu, aby se daly snadno připevnit za automobil a odvézt na jiné místo.

Jaké jsou typy mobilních domů?

Obecně můžeme rozdělit mobilní domy na dva druhy. Prvním typem jsou klasické obytné přívěsy či karavany, jež mají vlastní nápravu, aby se daly snadno připevnit za automobil a odvézt na jiné místo. Druhý typ představuje spíše menší domy bez kol, které je nutné na pozemek dovézt na nákladním voze a umístit pomocí jeřábu.

Související příspěvky: