Jak dosáhnout nejlepší výsledků při keto dietě?

Obsah

Jak dosáhnout nejlepší výsledků při keto dietě?

Jak dosáhnout nejlepší výsledků při keto dietě?

Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků při keto dietě, dodržujte tyto zásady: 1 Množství vysoce kvalitních tuků, jako je máslo a ghí, MCT oleje, avokádový olej a kokosový olej 2 Mírné množství mastných bílkovin, jako je maso zvířat krmených trávou, vejce z volného chovu, volně žijící tučné ryby a kolagenový protein. 3 Spousta výživné a nízkosacharidové zeleniny, jako je organická brokolice, cuketa, avokádo, okurky, zelí a celer.

Co jsme jedli při keto dietě?

Co jsme jedli při keto dietě? Jídla, se kterými zhubnete o 6 kilo tuku za 2 měsíce Keto dieta slibuje velmi rychlé hubnutí bez hladovění a jojo efektu, proto jsme se ji v redakci rozhodli vyzkoušet. První úspěchy jsem slavila už po čtyřech týdnech, kdy váha ukazovala o 6 kilo méně.

Co je keto dieta?

Keto dieta slibuje velmi rychlé hubnutí bez hladovění a jojo efektu, proto jsme se ji v redakci rozhodli vyzkoušet. První úspěchy jsem slavila už po čtyřech týdnech, kdy váha ukazovala o 6 kilo méně. Společně s tukem šla ale v první fázi dolů lehce i svalová hmota a tělo se samozřejmě zbavovalo vody.

Související příspěvky: