Co jsou biotopní akvária na východoafrických jezer?

Obsah

Co jsou biotopní akvária na východoafrických jezer?

Co jsou biotopní akvária na východoafrických jezer?

Vyjímkou jsou v tomto ohledu snad jen biotopní akvária napodobující prostředí východoafrických jezer (Malawi a spol.). Uměle barvené štěrky : pokud toužíte mít v akváriu oranžový, červený, modrý, fialový nebo jánevímjaký písek, tak prosím - proti gustu žádný dišputát - ale možná byste to nejdřív měli rozebrat s psychiatrem.

Kde skončí akvárium?

Akvárium skončí někde ve sklepě či na půdě nebo ho (za symbolickou cenu) prodáš dalšímu nepoučenému začátečníkovi. Bohužel, nebudeš první ani poslední. Takhle to zkrátka chodí. (Čest vyjímkám :o).

Proč umístíte akvárium okno?

_____ okno Pokud umístíte akvárium tak, že na něj bude dopadat přímé sluneční světlo, koledujete si o pořádné problémy. Za prvé s přehříváním nádrže, za druhé s řasami. (To s těmi řasami prý není až tak jisté - ale na to si určitě rychle zvyknete - v akvaristice totiž není jisté skoro nic :o).

Kdy mám podstavec pod podlahu?

Ale v podstatě čím větší kolečko, pokud možno obalené bantamem či gumou, tím menší šance na mechanické poškození podlahy. A rozhodně by kolečka měla míti brzdu. Ahoj potřeboval bych radu.... Budu dělat podstavec pod akvárko s rozměry 120 X 65 (šxh) na kterém bude akvárko 70 X 60 (šxh) a potřebuju dát pod podstavec kolečka kvůli manipulaci...

Související příspěvky: