Jak pěstovat rajčata na balkoně?

Obsah

Jak pěstovat rajčata na balkoně?

Jak pěstovat rajčata na balkoně?

Rajčata i papriky v samozavlažovacích nádobách skvěle prospívají. Navíc se na balkoně pěstují opravdu snadno. U rajčat raději vybíráme odrůdy s menšími plody nebo keříčkové.

Jak pěstovat rajčata?

Vše o pěstování rajčat: na záhoně, v pytlích, ve skleníku, výsadba a hnojení 1 Rajčata do první tratě. Rajče patří mezi teplomilné rostliny a vyžaduje proto slunné polohy na záhřevných... 2 Výsadba sazenic. Na výsadbu do volné půdy je čas, když odezní jarní mrazíky (zhruba ve druhé polovině května). 3 Pěstování rajčat v pytlích. Pěstování v plastových pytlích se osvědčuje tam,... More ...

Proč pěstovat rajčata?

Napadení mšicemi nebo molicemi nepředejdete, ale řadu chorob a postižení ovlivnit můžete – vznikají tím, že děláte při pěstování chyby. Chcete-li mít rajčata, která jakoby vypadla z prospektů supermarketů, musíte se vyhnout některým zlozvykům, které pravděpodobně při jejich pěstování děláte.

Jak velká je nádoba pro pěstování rajčat?

Velká nádoba o rozměrech 50 x 50 cm je vhodná například pro pěstování dvou rajčat, menší s rozměry např. 35 x 35 cm postačí zase kupříkladu na jednu papriku (na rajče je třeba o něco větší).

Související příspěvky: